Deze website gebruikt cookies.  U kunt meer hierover lezen en zich afmelden voor dergelijke cookies voor uw verdere internetgebruik. Of deze pagina  Verlaten en zoeken.
Europa vakanties voor singles
Europa ski en actieve vakanties
Zeilenmogelijkheden voor singles
Stedentrips & activiteiten voor Singles
Verre reizen
Creatieve vakanties
Vakanties meer gericht op ouderen
Wandelvakanties voor singles
Kerst en Nieuwjaarsreizen
Vakanties voor Eenoudergezinnen
Reisgenoten gezocht
Last minute boekingen
 

 
 
Datingwebsites vergelijken
Dating tips
Flirten
Singlevakanties
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

singles dating en ontmoeting mogelijkheden

mensen ontmoeten, deel interesse en hobby

Datingsites zijn ontmoetingsplekken. Je kunt er mensen vinden om iets leuks mee te ondernemen. Kom in contact met mensen met dezelfde interesses en hobby's. Wanneer je iemand zoekt om mee te uit te gaan. Of om samen mee te gaan wandelen of sporten. 
Met behulp van deze dating en ontmoetingsites kun je mensen ontmoeten bij je in de buurt of uit het hele land. Niet alleen voor grote steden als Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Maastricht of Groningen. Via de sites kun je overal soulmaatjes vinden.

Het "karakter" van dadingsites kan verschillend zijn. Sommige sites richten zich ook op vriendschappen. Anderen eigenlijk meer op een serieuze relatie of een date vinden. Wat zoek je zelf? Sommige datingsites doen meer aan begeleiding van jou en het matchproces.

Invite me

Wil je meer tijd besteden aan sociale contacten?  Online kennismaken wordt steeds populairder. De meeste datingsites, zijn vaak gericht op het matchen op uiterlijke kenmerken, terwijl juist interesses van iemand in het leven en interesses in activiteiten en hobby’s veel belangrijker zijn.  Wil je gezellig uit eten,  een avond naar de bioscoop of concert of samen sporten? Bij InviteMe worden mensen gekoppeld op basis van interesse in activiteiten, jong en oud. Relaties, ook vriendschappelijk, houden dan langer stand.

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap, ongeacht leeftijd. Juist in deze tijd kan met het inzetten van online middelen voorkomen worden dat men in een sociaal isolement raakt. Je kunt samen “offline” activiteiten ondernemen. Je kunt een relatie opbouwen, een gezellige avond hebben of op vriendschappelijke wijze een leuke tijd beleven. Je kunt je favoriete categorie kiezen, bijvoorbeeld  Beauty & wellness, cultuur, eten & drinken, sporten, vakantie & hotels. Geef aan in welke categorie u iemand zoekt om profielen te zien van mensen die dezelfde categorie gekozen. En leg op eenvoudige wijze contact. Is er een klik? Dan kunt je via InviteMe.nl, met korting, online eenvoudig een activiteit boeken.
Je kunt gratis lid worden

PARSHIP - dating hoger opgeleiden

Parship is een online relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.
Meld je nu gratis aan, doe de wetenschappelijke
PARSHIP- persoonlijkheidstest. De test wordt gebruikt om goede persoonlijke partnervoorstellen te krijgen. De meeste leden zijn ouder dan 30 jaar.

Parship organiseert ook dating events en workshops.  Tijdens events kun je andere singles leren kennen op een ongedwongen manier. Een event kan bijvoorbeeld een concert zijn waar je andere singles ontmoet.
Tijdens een workshop geeft de coach nuttige tips.


 


 

Waterskien in Groningen


Pepper

Pepper is tot stand is gekomen met behulp van singles zelf.
Singles kunnen hier zichzelf meer laten zien zoals ze echt zijn. Dat kan door eigen foto’s en video’s van hobby’s en interesses te koppelen. Door ze te laden vanaf je computer of van Facebook of Youtube te laden. Daardoor kun je meer van je karakter, bezigheden en interesses laten zien.

Daarnaast is de drempel ‘een dialoog starten’ verlaagd door foto’s en video’s uit al die rijke profielen in het chatgesprek te laden. Dankzij deze ijsbrekers zijn er altijd onderwerpen om over te praten.

Vind singles in uw regio bij be2
Het online relatiebemiddelingsbureau be2.nl is meervoudig winnaar onder de relatiebemiddelingen in internet. De basis Van de dienstverlening ligt in een wetenschappelijk opgestelde persoonlijkheidstest.
be2 valt meer onder de categorie relatiebemiddeling dan dating. Omdat mensen alleen aan elkaar voorgesteld worden die op zoek zijn naar een serieuze relatie en die ook daadwerkelijk qua persoonlijkheid bij elkaar passen.


Voor serieuze singles u in een vertrouwde omgeving op zoek naar nieuwe contacten.

StedenDating

StedenDating is een ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar een date, vriendschap of een serieuze relatie in de buurt.

Op StedenDating kun je in een veilige omgeving op een eenvoudige manier op zoek naar nieuwe contacten.
Na het gratis inschrijven kun je rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan je  zoekprofiel. Door eerst te chatten of te mailen met andere deelnemers kun je het contact in je eigen tempo opbouwen. Door de berichten via StedenDating te versturen blijf je anoniem zolang je dit wenst. Je hebt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer je toe bent aan een echte afspraak.

Voordelen van StedenDating.nl:
• Daten bij jou in de buurt
• Gratis een eigen profiel en foto's plaatsen
• Gratis standaardberichten sturen naar andere deelnemers
• Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto's
• Veilig daten via een eigen anonieme postbus

Vind singles die bij u passen

Op zoek naar vriendschap? Zoek je een leuke date? of gewoon een Vakantiemaatjes.  Vind hier je uitgaansmaatje. En vind vrienden voor het leven.
Duizenden singles met foto op  -
Lexa.nl

e-Matching - Online dating voor beter opgeleiden
AVR erkend - Gratis proeflidmaatschap

Weetwiejedate.nl

Weetwiejedate.nl onderscheidt zich van andere datingsites door de verschillende controles en de zogenaamde "Verified Users". De profielgegevens en foto's van haar leden worden o.a. handmatig gecontroleerd om alles veilig te houden.

be2 dating

be2 richt zich niet op het tot stand brengen van vluchtige dates en kortstondige relaties, B2 is bedoeld voor mensen  die op zoek zijn naar een serieuze relatie en die ook daadwerkelijk qua persoonlijkheid bij elkaar passen. be2 valt meer onder de categorie relatiebemiddeling dan dating, Met de compatibiliteit service wordt gekeken naar psychologische,  antropologische en sociologische criteria. Daarmee worden mensen aan elkaar voorgesteld.

Datingsite voor Lesbische vrouwen

ontmoetingsplek voor lesbische en biseksuele vrouwen die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Het is een grote en actieve community voor homoseksuele mensen. Je kunt je gratis inschrijven. Contacten kun je in je eigen tempo opbouwen. Blijf zolang anoniem als je wenst. Voordelen van Girls.G-Dating.nl:
- Speciaal voor gay people
- Gratis eigen profiel en foto's plaatsen, standaardberichten sturen,
- Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto's, veilig daten via eigen anonieme postbus.

Runnersdate.nl dating voor hardlopers

Vind een leuke date om te hardlopen en misschien wel meer.  Hardlopers kunnen hier een hardloopmaatje vinden of misschien wel meer. Bij inschrijving kun je aangeven naar wie je op zoek bent. Is het de hardloper die zijn / haar wekelijkse rondje niet alleen wil lopen of juist de single hardloper die op zoek is naar een hardloopmaatje en op een laagdrempelige manier in contact komt met andere singles?
Ontmoet mede-lopers in uw buurt of stad. En blijf op de hoogte van de laatste weetjes en belangrijke wedstrijden. Runnersdate  biedt meer dan een hardloop forum of Community. Samen lopen is gezelliger en samen lopen motiveert en verbetert prestaties.

Veilig en vertrouwd daten? - Het GrandCafe voor 35+
Het Grand Café is een gezellige digitale ontmoetingsplaats voor vrouwen en mannen van 35+ die op zoek zijn naar een vriend(in) voor vriendschap of meer.
HetGrandCafe.nl biedt haar bezoekers een veilige thuishaven om te daten en zal in samenwerking met allerlei Grandcafe’s zorgen voor een unieke dating-experience op top locaties.
www.nieuwerelatie.nl
Op zoek naar een nieuwe relatie?
Nieuwerelatie.nl is een datingsite die zeer eenvoudig is in gebruik. Alle profielen worden gecontroleerd en fake accounts worden direct verwijderd waardoor de serieuze singles overblijven. Er zijn twee soorten aanmeldingen op Nieuwerelatie.nl, namelijk:
• Gratis aanmeldingen (aangemaakt profiel)
• Betaalde aanmeldingen.
MetJou - Dating
MetJou is een professioneel opgezette landelijke datingsite, voornamelijk gericht op mannen en vrouwen van 23 tot 55 jaar. MetJou is geen erotisch georiënteerde datingsite.
Voor alleenstaande papa's en alleenstaande mama's

Alleenstaande-Mamas.nl is de ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama's (en papa's) in Nederland die op zoek zijn naar vriendschap met andere ouders, een date of een serieuze relatie.

• Alleen voor alleenstaande ouders
• Gratis een eigen profiel en foto's plaatsen
• Gratis standaardberichten sturen naar deelnemers;
• Gratis toegang tot alle profielen en hoofdfoto's;
• Veilig daten via een eigen anonieme postbus.

Door de berichten via AlleenStaande-Mamas.nl te versturen blijft de bezoeker anoniem zolang hij of zij dit wenst.

Match4me.nl - dating voor hogeropgeleide singles (HBO/WO) 

Deze datingwebsite bestaat sinds Bestaat sinds: 2002 en is gericht op mensen met een HBO/WO opleiding. De leden kunnen zo makkelijk in contact komen met gelijkgestemden.  De verhouding man/vrouw is 51%/49%. Match4me is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Singles  activiteiten, contact advertenties en artikelen

Parship Gay Dating
Voor homo dating heeft Parship Gay Dating, en biedt daarmee single  lesbiennes en homo's een matchingsmethode met een persoonlijkheidstest aan.

Opzoeknaarjou.nl christelijke datingsite 

Sinds begin 2005 biedt Opzoeknaarjou.nl een datingsite speciaal voor christenen. Voor mensen in Nederland die op zoek zijn naar een partner met dezelfde geloofsachtergrond. Hier kun je in contact komen met andere christenen uit heel Nederland. Het is een van de grootste christelijke contactsites in Nederland. Iedereen die zich inschrijft krijgt een aantal weken een volledig lidmaatschap zonder beperkingen.

40PlusRelatie

Dit is geen dating website zoals men meestal gewend is. De werkwijze is bij 40PlusRelatie is intensiever.  40plusrelatie.nl consulenten werken exclusief voor 40, 50, 60 en 70 plussers. Het betreft persoonlijke dating voor singles vanaf 40 jaar die op zoek zijn naar een serieuze relatie.  Je krijgt een eigen vaste consulent. De consulent kent alle cliënten in de regio goed. Omdat na iedere match  er een terugkoppeling plaats. De consulent leert zo de cliënten en de wensen beter kennen. En kan zo beter begeleiden om je “droompartner” te vinden. Er zijn kantoren in heel Nederland;
 Heeft het Singles Keurmerk van de branchevereniging; Aangesloten bij CBP (wet bescherming persoonsgegevens).

Vijftig Plus dating
Ontmoetingsplaats voor 50 plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie of een nieuwe partner. Vijftig plus dating biedt diverse opties om je in contact te brengen met anderen waar je in geïnteresseerd bent. Dit kan met het anonieme berichten systeem of het 1 op 1 chat systeem. Je bepaalt zelf op welk moment je persoonlijke gegevens aan iemand geeft. Doe dit vooral rustig en overwogen in eigen tempo.
50 Plus match
50 Plus match is speciaal voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Sneller in contact komen met mensen die op dezelfde golflengte zitten.  Mensen in dezelfde situatie zoeken elkaar graag op. Voordelen 50plusmatch.nl:  Inschrijving is gratis, Onbeperkt zoeken naar andere leden,  Onbeperkt berichten lezen van andere leden, Oproepen bekijken en reageren, 10 interesse berichten versturen per dag, Veilig daten met anoniem mailsysteem.
BiLove.nl

Dating- en chatsite BiLove.nl voor zowel Vrouw–Vrouw als Man-Man contacten. Waar je nieuwe mensen kunt leren kennen. Bilove.nl is voor gelijkgestemden en om te experimentern

BiLove.nl is de eerste datingsite voor mensen die fantasieën hebben over een beginnend contact met iemand van hetzelfde geslacht. Vaak zitten zij in een (vaste)relatie, kunnen of durven er niet over te praten en de ‘stap’ in de Real World is dan nog te groot. “Waar moet ik heen” , “stel dat ik herkend word”, zijn veel voorkomende vragen. Daarbij zijn de ontmoetingsplekken vaak onveilig, zeker in deze donkere dagen.

AdultMatch

AdultMatch.nl is een veilige omgeving waar bezoekers op een leuke, makkelijke, ontspannen manier mannen, vrouwen kunt ontmoeten die op zoek zijn naar vriendschap, liefde, een relatie of gewoon een spannende flirt. Er zijn profielen voor volwassenen dating voor leeftijden tussen de 30 en de 50, senioren dating voor leden die ouder zijn dan 50 en alleenstaande ouders dating.

Bezoek de GRATIS chatruimtes en ontmoet andere singles. Of maak gebruik van de gratis contactadvertenties voor het vinden van liefde, romantiek en vriendschap.

DreamMatch.nl is momenteel gratis en bezoekers kunnen van alle features van de site gebruik maken.

Mijn dating
Mijn dating is een christelijke dating site voor jong en oud, deze dating site is gratis.

 
   
   

Privacy- en cookiebeleid